Selectați pagina

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru GRAND PRIX-CUPA TIMIȘOARA 2021

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru GRAND PRIX-CUPA TIMIȘOARA 2021
Publicitate

În data de 7 noiembrie în municipiul Timișoara, parcarea de pe strada Arieș, va avea loc etapa a IX-a din Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2021, în organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș, competiție care va fi de genul circuit viteza, tradiționala, foarte agreata de sportivi și spectatori denumit “GRAND PRIX-CUPA TIMIȘOARA 2021”.

Concursul va începe la ora 10.01 și va avea 4 secțiuni, fiecare cu 2 manșe: circuit viteza, drift, eco-karting electric și moto karting. Festivitatea de premiere se va oficia stil Formula 1, imediat după terminarea concursului.

„Ambițiile și adrenalină cresc la maxim, ținând cont ca este posibil sa fie ultima etapa din Campionatul 2021, în funcție de evoluția pandemiei, bătălia pentru podiumuri fiind pe ultima suta de metri, ceea ce anunță o prezenta de marca și spectacol sportiv de excepție” – spune Ladislau Giurisici, președintele Asociației Auto Club Rally Timiș.

Evenimentul se va disputa cu respectarea tuturor masurilor legale în vigoare contra pandemiei, circulația și parcarea va fi închisă în data de 07.11.2021 intre orele 8-16 în parcarea de pe str. Arieș și latura dinspre McDonald’s. Sunt rugați cei care au autoturismele parcate în aceasta locație sa le mute duminică dimineața între orele 8-16.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...