Selectați pagina

CJ Timiș are pagină web nouă, dezvoltată cu resurse proprii

CJ Timiș are pagină web nouă, dezvoltată cu resurse proprii
Publicitate

Timișenii care accesează pagina web a Consiliului Județean vor fi întâmpinați cu cele mai utile informații, organizate pentru asigurarea accesului facil și actualizate periodic. Instituția a lansat oficial noul portal web și își propune să depășească comunicarea online a majorității instituțiilor publice din Timiș. Portalul web poate fi accesat la aceeași adresă, www.cjtimis.ro. Vechiul site va fi disponibil în continuare, printr-un link propriu, conținutul nemaifiind însă actualizat – se arată în comunicatul remis DumbrăvițaTV.ro.

„Noua pagină web a fost dezvoltată <<in house>>, cu resurse proprii și fără costuri suplimentare, la nivelul echipei IT a CJ Timiș. S-a pornit de la nevoile instituției și ale cetățenilor cu care interacționează și iată că avem astăzi un produs la fel de bun ca oricare altul creat de un terț. Rămânem deschiși optimizărilor constante și pregătim noi servicii online care vor fi implementate pe pagina web, la rândul ei, parte importantă din viitoarea platformă digitală de lucru a instituției. Este totodată și un răspuns la situația epidemiologică, noul site reducând necesitatea deplasării la sediul CJ și interacțiunea față în față”, subliniază Marian Constantin Vasile, administratorul public al CJ Timiș, cel care a coordonat dezvoltarea și implementarea noului portal web.

Schimbarea este una complexă, atât din punct de vedere al formei, cât și al conținutului, portalul îndeplinind standardele unui instrument digital în anul 2021. A fost schimbată nu doar interfața, ci și structura și conținutul site-ului. Acesta este mult mai intuitiv, ușor de folosit și prietenos cu utilizatorul. Pagina web este acum o „poartă” deschisă a instituției, prin care toți cei interesați sunt ținuți la curent cu activitatea Consiliului Județean, pot consulta documente financiare, administrative, au acces la proiectele supuse votului și pot interacționa mai ușor cu aparatul de specialitate.

Noua pagină web are o secțiune de formulare online, smart, ușor de completat și de transmis către compartimentele responsabile. De asemenea, site-ul este responsive și scalabil, însemnând că permite adăugarea de resurse adiționale. Trebuie menționat și modulul de interacțiune pentru persoanele cu dizabilități, cât și sistemul de securitate instalat, astfel încât datele publicate, cât și ale vizitatorilor, să fie în siguranță.

Pagina web a ieșit din versiune beta, după ce a fost testată timp de două luni pentru eventuale dificultăți care ar fi putut să apară la utilizare. Echipa Consiliului Județean Timiș rămâne în continuare deschisă observațiilor și propunerilor venite din partea utilizatorilor, aceștia fiind îndemnați să ofere feedback prin intermediul datelor de contact furnizate pe pagina web – se mai arată în comunicat.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...