Selectați pagina

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru “GRAND PRIX LUGOJ 2022”

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc pentru “GRAND PRIX LUGOJ 2022”
Publicitate

Duminică, în data de 29.05.2022, în centrul muncipiului Lugoj va avea loc etapa a V-a din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2022, sub denumirea “GRAND PRIX LUGOJ 2022”, în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

„Lugojul se menține în cercul select al localităților românești organizatoare de competiții auto și de karting, cu un traseu central, deosebit de atractiv. La inițiativa administrației lugojene, după terminarea competiției organizăm un promo de eco-karting gratuit, cu premii, pentru micuții spectatori, copii din municipiu prezenți la competiție”
– a transmis Ladislau Giurisisci, președintele AUTO CLUB RALLY TIMIȘ.

La eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, astfel că pot participa și automobile neînmatriculate, cu maxim 3 piloți pe o masina, copilot opțional. Startul primului concurent la ora 10.
Orar închidere circulație Lugoj: Piața Victoriei sens giratoriu – str. 20 Decembrie 1989 – str. Ion Creanga și parcarea din aceasta strada în 29.05.2022 orele 08.00 – 17.00

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...