Selectați pagina

RETIM anunță modificarea tarifelor de colectare-transport a deșeurilor în Zona 1 a județului Timiș

RETIM anunță modificarea tarifelor de colectare-transport a deșeurilor în Zona 1 a județului Timiș
Publicitate

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, unde este arondat și comuna Dumbrăvița, că urmează să se modifice tarifele de colectare-transport a deșeurilor municipale.

Modificarea tarifelor este determinată în principal de creșterea costurilor cu fondul de închidere a celulelor depozitului de la Ghizela și monitorizarea acestora post-închidere, cât și de creșterea costurilor cu carburanții și inflația din ultima perioada.

Propunerea de modificare a tarifelor unice pe categorii de utilizatori și a tarifelor diferențiate (rezidual și reciclabil) pentru colectarea și transportul deșeurilor municipale și a deșeurilor similare a fost avizată favorabil de către Consiliul Director al ADID Timiș, noile tarife urmând a fi adoptate de către AGA ADID Timiș, în vederea aplicării acestora.

Tarifele aplicabile pentru întreaga Zonă 1 Timiș vor fi:

  • Pentru Persoane fizice , tarife exprimate în Lei cu TVA
Tarif – populațieU.MTarif nou – LEI cu TVA
Unic, din careRezidualReciclabil
POPULATIE URBANlei/persoană/lună15.7012.303.40
POPULATIE RURALlei/persoană/lună5.364.191.17
  • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA
Tarif – persoane juridiceU.MTarif nou – LEI FĂRĂ TVA
Unic, din careRezidualReciclabil
Agenți economici și Instituții Publicelei/tonă447.42530.45293.59

Localitățile care aparțin Zonei 1 a județului Timiș sunt următoarele: Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Șandra, Timișoara, Uivar, Variaș.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...