Selectați pagina

„Cadre&Forme – Festival de dans contemporan” – Școala de dans contemporan revine și anul acesta

„Cadre&Forme – Festival de dans contemporan” – Școala de dans contemporan revine și anul acesta
Publicitate

Vara anului 2021 vine cu vești minunate pentru pasionații de dans contemporan, Asociația Noi Re-Creăm și Unfold Motion își unesc din nou forțele și pun în prim plan acest stil de dans deosebit, încercând să cucerească spectatorii și dansatorii din Timișoara, prin „𝐶𝑎𝑑𝑟𝑒&𝐹𝑜𝑟𝑚𝑒-𝐹𝑒𝑠𝑡𝑖𝑣𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑑𝑎𝑛𝑠 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑒𝑚𝑝𝑜𝑟𝑎𝑛”.

Festivalul este compus din două părți, prima etapă se va desfășura în perioada 23 august – 8 septembrie, sub forma deja cunoscutei ;coli de Vară de dans contemporan, unde participanții, timp de două săptămâni, vor face o incursiune în dans alături de coregrafele Lavinia Urcan și Alexandra Gîrbea. 

Cea de-a doua parte a festivalului, cuprinde workshop-uri și un jam session susținute de “Melting Pot”, sub coordonarea coregrafului italian Marco Torrice, stabilit în Bruxelles, Belgia. În plus, publicul timișorean va avea parte de două spectacole excelente semnate Unfold Motion și de spectacolul rezultat în urma școlii de vară de dans contemporan „Cadre&Forme”.

„Despre dans se vorbește prea puțin în Timișoara, iar despre dansul contemporan aproape deloc. La fel ca în ultimii ani, ne-am unit forțele cu Unfold Motion, singura companie de dans contemporan din oraș, și propunem anul acesta o serie de evenimente în cadrul 𝐶𝑎𝑑𝑟𝑒&𝐹𝑜𝑟𝑚𝑒-𝐹𝑒𝑠𝑡𝑖𝑣𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑑𝑎𝑛𝑠 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑒𝑚𝑝𝑜𝑟𝑎𝑛” transmit organizatorii.

Pentru participarea la școala de vară, este nevoie de o minimă experiență în dans, disponibilitate, energie și voie bună! Și anul acesta sunt 4 locuri disponibile pentru participanți care nu locuiesc în Timișoara.

Înscrierile se pot face aici: https://tinyurl.com/dnda2bt6. Data limită pentru înscrieri: 20 august 2021. Anunțarea participanților: 22 august 2021.

Programul complet al festivalului va fi anunțat în decursul acestei săptămâni pe pagina de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/NoiReCream.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...