Selectați pagina

Campionatul  de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2024 începe cu Grand Prix Mărțișor Timișoara-Aninoasa TIM

Campionatul  de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2024 începe cu Grand Prix Mărțișor Timișoara-Aninoasa TIM
Publicitate

Duminică, în data de 24 martie, în municipiul Timișoara va avea loc etapa a I-a din Campionatul  de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2024 – ediția XXV, sub denumirea “GRAND PRIX MĂRȚIȘOR-TIMIȘOARA-ANINOASA TIM 2024”, în parcarea din strada Siemens-Calea Buziașului nr.11, începând cu ora 10.01, un concurs de tradiție în peisajul sportului auto național, aflat la cea de VI-a ediție, în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), concurs dedicat în special gingășiei, frumuseții, într-un cuvânt femeilor, dar și tuturor pasionaților și profesioniștilor.

Festivitatea de premiere se va oficia stil Formula 1, imediat după terminarea concursului. Pentru a onora aceasta ediție aniversara a celui mai prolific Campionat de Automobilism din România, la acest concurs s-au înscris un număr record de peste 53 de concurenți. Circulația și parcarea vor fii închise în data de 24.03.2024  intre orele 08.00-18.00 în parcarea de pe strada Siemens. Sunt rugați cei care au autoturismele parcate în aceasta locație sa le mute pentru duminica dimineața intre orele 08.00-18.00 în parcările limitrofe zonei restricționate – ne-a informat Ladislau Giurisici, președintele AUTO CLUB RALLY TIMIȘ.

Această acțiune are și un scop educativ pentru protejarea mediului, motto-ul din acest an va fi “OPRIȚI MOTORUL CÂND STAȚIONAȚI”.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...