Selectați pagina

Campionatul de Automobilism & Karting Timiș continuă cu RALLY-KART DUMBRĂVIȚA 2020

Campionatul de Automobilism & Karting Timiș continuă cu RALLY-KART DUMBRĂVIȚA 2020
Publicitate

În data de 15 august, începând cu ora 13:15, în comuna Dumbrăvița va avea loc etapa a IV-a din Campionatul de Automobilism & Karting Timiș 2020, sub denumirea “RALLY-KART DUMBRĂVIȚA 2020” în organizarea Asociației AUTO CLUB RALLY TIMIȘ și a Comisiei de Automobilism și Karting – A.C.R.Timis.

Concursul va consta din 3 secțiuni: circuit viteza, drift și eco kart (electric), toate cu câte două manșe de concurs. În clasament contează manșa cea mai bună. Dumbrăvița își menține statutul de unica localitate rurală din țară care se alinie noilor principii FIA de promovare a vehiculelor electrice, prin organizarea în cadrul CSC Dumbrăvița a unei sectiuni de ecokarting (karturi electrice), cu 10 sportivi la ora actuală, copii cu vârsta între 6 și 15 ani, care de asemenea vor participa la acest concurs împreună cu piloții auto de la acest club – se arată în comunicatul de presă transmis de Ladislau Marius Giurisici Firuleasa, președintele Comisiei de Automobilism și Karting Timiș.

La eveniment se pot înscrie toți amatorii pasionați de automobil, condițiile fiind foarte facile, și pot participa și automobile neînmatriculate, cu maxim 3 piloti pe o mașină. Mulți piloți de renume timișeni și nu numai și-au anunțat participarea. Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare contra infectării cu virusul COVID-19.

Înscrierile se fac pâna joi 13.08.2020 între orele 14.00-16.00 la sediul AUTO CLUB RALLY TIMIȘ sau pe email glola0103@gmail.com. Pentru detalii și informații tel. 0723.512.927 zilnic între orele 9-16.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...