Selectați pagina

Ce a declarat Cosmin Stan după remiza cu Progresul Spartac

Ce a declarat Cosmin Stan după remiza cu Progresul Spartac
Publicitate

CSC Dumbrăvița s-a întors cu un punct de la Buftea, după 0-0, sâmbătă, cu Progresul Spartac București, în etapa a 18-a a Ligii a II-a. A fost un meci controlat în mare măsură de gazde, care aveau mare nevoie de victorie dată fiind situația lor din clasament. Alb-verzii au fost și protejați de șansă, bucureștenii ratând un penalty în minutul 83.

În ultima etapă a sezonului regular, jucăm acasă cu o formație calificată deja în play-off, Oțelul Galați.

Progresul Spartac București (antrenor Andrei Erimia): Wynney – Leafu, Parfeon, Menn, Șandru – Petcu, Purice, Costea (46, A. Grigore), Lixandru (72, Ed. Radu) – Tudorache (46, A. Matei), C. Stanciu (cpt.)

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Gîsă, Zurbagiu (cpt.), C. Toma – Amariei (71, Moțiu), Curea, Martinov (85, Ghinescu), Tănase, Salhi (76, Niakate) – Zaluschi (85, Capătă), Piftor (71, Simon)

Declarații Cosmin Stan

„Trebuie să fiu corect și să recunosc că nu a fost un rezultat echitabil, gazdele au jucat mai bine decât noi. Dar pe fază defensivă cred că ne-am achitat bine de sarcini. A fost un meci greu de pregătit, nu numai prin faptul că s-a jucat pe un teren sintetic, iar ei sunt mai obișnuiți cu această suprafață. Progresul e o echipă care schimbă foarte des sistemele de joc, atât de la un meci la altul cât și în timpul partidelor. Cum spuneam, din punct de vedere defensiv am făcut un meci bun. Pe atac însă nu am contat, am avut dramul de șansă care ne-a adus acest punct, dar pentru munca depusă de jucători în cele 90 de minute, cred că am meritat acest punct. Ca fotbal, la ceea ce au arătat cele două echipe astăzi, cei de la Progresul Spartac ar fi trebuit să câștige. Penalty-ul ratat e doar o fază, însă per ansamblu a fost echipa mai bună”.

„Pe atac nu am fost deloc inspirați astăzi. Chiar vorbeam acum cu băieții în vestiar că trebuie să ne chinuim să ne aducem aminte de o fază mai periculoasă a noastră. Nu am contat pe atac astăzi… Nu ne-a ieșit pur și simplu, am făcut un joc ofensiv slab. Dar și cei care au jucat în atac au depus foarte mult efort, au ajutat defensiva și am reușit astfel să obținem acest punct foarte important pentru noi. Contează mult că am reușit să îi ținem pe cei de la Progresul la 6 puncte în spatele nostru”.

Despre faptul că Zaluschi a intrat mai târziu pe teren în repriza a doua…

„El și-a schimbat ghetele în timpul primei reprize, pentru că nu s-a adaptat la suprafața de joc. Și-a luat o pereche de adidași. La pauză, înainte de a ieși, i-am spus eu să își ia înapoi ghetele, pentru cu suprafața e afânată, iar în adidași putea să alunece. De aceea am început în 10 repriza a doua”.

Despre absența fraților Bodri din lot…

„Ei fac parte din lotul nostru și nu au prins lista de 18 pentru acest meci. E strict decizia mea în cazul lor”.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...