Selectați pagina

Ce se întâmplă cu laptele SIM din programul „Laptele și Cornul”

Ce se întâmplă cu laptele SIM din programul „Laptele și Cornul”
Publicitate

Urmare a întreruperii cursurilor școlare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, cantitatea de lapte care face obiectul Programului „Laptele și Cornul” a rămas nedistribuită, cantitatea de lapte fiind donată organizației Crucea Roșie Română Filiala Timiș – anunță Prefectura Timiș.

În acest sens, începând de săptămâna trecută Instituția Prefectului – Județul Timiș a venit în sprijinul organizației Crucea Roșie Română Filiala Timiș pentru distribuirea unei cantități de lapte către persoanele defavorizate, copiii din familii cu stare materială precară, căminele pentru persoane vârstnice sau altor persoane aflate în situații dificile, spitale, etc. din județul Timiș.

Astfel, prin adresa 6431 din 09 iulie 2020 Instituția Prefectului – Județul Timiș a transmis către toate primăriile din județ solicitarea de a ne comunica numărul persoanelor, din categoriile mai sus menționate, aflate pe raza localității lor precum și cantitatea necesară de lapte.

Menționăm că este vorba de o cantitate de 485.000 unități lapte școlar SIM 200ml, 1,8%, cu termen de valabilitate 15 respectiv 30.08.2020. Facem precizarea că până în prezent Crucea Roșie Română Filiala Timiș a distribuit deja aproximativ 320.000 de unități lapte școlar către spitale, cămine pentru persoane vârstnice și primării din județul Timiș. De asemenea încă 16 primării au răspuns apelului nostru și au solicitat un număr de 62.235 unități lapte școlar, urmând ca distribuția acestuia să se facă în cursul săptămânii viitoare – se mai arată în comunicatul de presă.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...