Selectați pagina

Compania Maxagro deschide larg ușile pentru practica studenților

Compania Maxagro deschide larg ușile pentru practica studenților
Publicitate

La Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” Timișoara (USVT) a avut loc, marți, conferința cu tema “Cercetarea și colaborarea în practica studenților”, eveniment în cadrul căruia Alexandra Zifceak, manager în cadrul companiei Maxagro și prof.univ.dr. Cosmin Alin Popescu, rectorul USVT, au anunțat încheierea unui parteneriat cu aplicabilitate în învățământul dual.
“Astăzi, aici, aș dori să vorbim despre învățământul dual, despre internship în cadrul instituțiilor publice sau al companiilor private și, ca model de bune practici, îmi face plăcere să prezint reprezentantul de seamă al grupului Maxagro, pe dra. Alexandra Zifceak, noul nostru partener. Ceea ce vreau să scot în evidență este chiar acest aspect practic, prin care studenții noștri vor beneficia de internship, pe învățământul dual, dar și pe zona de cercetare. Apreciez foarte mult deschiderea companiei Maxagro” , a spus prof.univ.dr. Cosmin Alin Popescu, rectorul USVT.
La rândul său, Alexandra Zifceak a declarat că “Grupul Maxagro activează în două mari domenii – agricultură și construcții. Am început cu 5 hectare și astăzi am ajuns la peste 12.000 de hectare și o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro. Sloganul nostru este Performanță din 1993, ceea ce definește foarte bine scopul nostru, acela de a face performanță. Și vrem să facem asta investind în educație, cercetare și digitalizare. De accea suntem implicați în aceste proiecte și parteneriate, deoarece considerăm că acesta este viitorul”, a spus la conferință, Alexandra Zifceak, manager al grupului Maxagro.
Evenimentul – la care au mai luat parte prorectorul conf.univ.dr. Petru Mergheș, responsabili cu proiectele din domeniul cercetării universitare, dar și studenți – a prezentat valorile noului parteneriat dintre compania Maxagro și USVT și a adus în discuție importanța învățământului dual, acum reglementat legislativ, și al parteneriatelor dintre universități și mediul privat în pregătirea studenților.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...