COVID-19: Dumbrăvița are un nou caz de infectare
Posted by Laura Moldovan on 7th September 2020

Duminică, 6 septembrie, în județul Timiș, au fost carantinate 29 de persoane și au intrat în izolare 22, anunță Prefectura Timiș.

În ultimele 24 de ore au fost confirmare 12 persoane. Dintre aceste 12 persoane, una are locuința în comuna Dumbrăvița. Tot în ultimele 24 de ore s-au realizat 158 de teste.

În dimineața zilei de azi, numărul total de persoane internate confirmate cu virusul COVID-19 a ajuns la 138.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

Instituția Prefectului Județul Timiș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă. Distanța și măsurile de igienă stabilite de către specialiști trebuie respectate și ele. De asemenea, trebuie să respectați regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

Evitați zonele aglomerate și respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, atât pentru protecția dumneavoastră, cât și a celor din jur și purtați masca de protecție!

Sursă: Prefectura Timiș

Sursă foto: zf.ro