Selectați pagina

CSC Dumbrăvița așteaptă cu încredere vizita roș-albaștrilor | Declarații Cosmin Stan

CSC Dumbrăvița așteaptă cu încredere vizita roș-albaștrilor | Declarații Cosmin Stan
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița va încheia etapa a 4-a a Ligii a II-a, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSA Steaua București. Așa cum am anunțat deja, partida e programată luni, 29 august, de la ora 18, pe stadionul „Ștefan Dobay”, și va fi televizată.

Înaintea duelului direct, ambele combatante sunt la egalitate de puncte – câte 4 – cu un golaveraj mai bun de partea echipei de lângă Pădurea Verde. Dacă alb-verzii vin după o remiză în deplasare, 2-2 cu Concordia Chiajna, „militarii” au înregistrat o înfrângere drastică, 0-4, în Ghencea, cu FK Csíkszereda.

Iată ce a declarat antrenorul principal Cosmin Stan la conferința de presă premergătoare jocului:Timpul trece foarte repede și iată că suntem deja în fața etapei a 4-a și ne pregătim pentru jocul cu Steaua. Din punctul meu de vedere, echipele care se vor întâlni luni trec prin momente diferite. Noi suntem clar pe un trend ascendent, atât ca joc, cât și ca rezultate. Ultimul joc, cel de la Buftea, ne dă speranțe, chiar dacă sub aspectul jocului meritam mai mult decât un punct. Dar ne-am atins obiectivul acolo, pentru că ne propusesem să venim cu punct sau puncte. În schimb, Steaua are probleme în acest început de campionat. Probabil îi apasă mult faptul că nu au drept de promovare, e foarte greu de gestionat o astfel de situație și mă gândesc în primul rând la antrenorul lor. Lotul lor de jucători e foarte bun și e clar că trebuiau să facă mai multe puncte decât până în momentul actual. În prima etapă, au făcut un joc bun cu Metaloglobus. Am văzut toate echipele și cred că, în acest început de campionat, jocul Stelei cu Metaloglobus a fost cel mai bun al unei echipe de Liga a II-a de până acum. Paradoxal, nu au reușit să câștige. Au făcut-o în schimb la Slatina, deși au jucat modest și, după părerea mea, nu meritau să se impună acolo. Au fost dominați clar în final de meci de o echipă nou-promovată, dar au gestionat situația prin experiență și au luat cele trei puncte. Jocul lor mai slab de la Slatina a continuat și cu Miercurea Ciuc, meci în care au avut o nereușită totală, nu le-a ieșit jocul deloc. Se vede că e o echipă care și-a intrat foarte repede în ritm pentru prima etapă, după care s-a întâmplat ceva, au apărut poate unele probleme interne, pe care eu le pun pe seama faptului că nu au drept de promovare. Probabil că le-a dispărut entuziasmul și au probleme destul de mari, deși au unul dintre cele mai bune loturi din Liga a II-a”.

„Nu știu ce să zic despre acest eșec al lor, cu 0-4. Părerile sunt împărțite. Pe de o parte, ne ajută pentru că se vede clar că au probleme și că nu sunt într-o formă fizică deosebită. Pe de altă parte, pierzând un meci acasă de o asemenea manieră, e clar că vor să spele această rușine la meciul următor. Acela fiind cel de la Dumbrăvița. Deci, nu știu dacă e un avantaj sau un dezavantaj” – mai adăugat antrenorul care a reușit promovarea în Liga2.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...