Selectați pagina

Rugă cu Dana Gruescu, Zorica Savu, Felicia Stoian, Doru Moldovan și Toni Bagiu, la Dumbrăvița!

Rugă cu Dana Gruescu, Zorica Savu, Felicia Stoian, Doru Moldovan și Toni Bagiu, la Dumbrăvița!
Publicitate

Ca în fiecare an, de Rusalii încingem hora la Ruga Dumbrăviței. Pe 4 și 5 iunie vă așteptăm cu mâncare aleasă, artiști de seamă și multă voie bună – transmit cei de la Primăria Dumbrăvița. Evenimentul este organizat de primărie și consiliul local cu ocazia sărbătorii Rusaliilor, când are loc și hramul Bisericii „Sfântul Vasile cel Mare”, lăcașul de cult al comunității ortodoxe din Dumbrăvița.

Sfânta Liturghie începe la ora 10:00, urmată de Vecernie și Slujba de tăiere a colacului, specifică rugii. Evenimentele artistice încep, în ambele zile, la ora 17:00 și durează până la ora 23:00.

Pe scena din Parcul Central, din fața bisericii ortodoxe, urcă artiști cunoscuți de muzică populară: Dana Gruescu, Zorica Savu, Felicia Stoian, Doru Moldovan și Toni Bagiu. În 4 iunie, prima zi de sărbătoare, ne vor încânta Zorica Savu, Dorin Moldovan și Felicia Stoian, cea care este și prezentatoarea evenimentului. În cea de-a doua zi, 5 iunie, scena este rezervată pentru Dana Gruescu, Toni Bagiu și aceeași prezentatoare Felicia Stoian.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...