Selectați pagina

CSC Dumbrăvița JUDO: Cantonament pe litoral și competiție internațională în Capitală

CSC Dumbrăvița JUDO: Cantonament pe litoral și competiție internațională în Capitală
Publicitate

Sportivii legitimați la CSC Dumbrăvița – Secția Judo au participat la finele lunii august la un cantonament organizat în stațiunea Cap Aurora, unde s-au pregătit împreună cu cluburi din Arad, Sântana și București. Timp de trei zile, dumbrăvițenii au avut trei antrenamente pe zi, iar timp de două zile doar două antrenamente pe zi. Sâmbătă dimineața au plecat spre Capitala pentru a participa la Cupa București, un turneu internațional pentru copii. La competiția din ultimul weekend din luna august au participat peste 500 de sportivi din Moldova, Ucraina, Bulgaria, Grecia și România. Briana Sperlea a obținut locul 1, iar Radu Gașpar locul 2.

Așadar, Briana Sperlea a avut 5 meciuri, iar primul a fost câștigat împotriva unei sportive din Republica Moldova, dar al doilea a fost pierdut la decizia arbitrului în fața fetei de la CSA Steaua București. Tânăra speranță a judoului bănățean s-a impus apoi în întâlnirea cu o sportivă din Ucraina, astfel că a ajuns la recalificare, apoi în finala, unde și-a luat revanșa în fața stelistei cu un waza-ari. La Cupa București Radu Gașpar a avut parte de trei lupte, pierzând doar finala.

„După un an și jumătate de pauza am făcut față cu brio primului concurs internațional. Mulțumim pentru sprijin în desfășurarea cantonamentului de la Cap Aurora” – au declarat reprezentanții Secției de Judo din cadrul CSC Dumbrăvița.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...