Selectați pagina

Două dumbrăvițence organizează Rial TM Beach Volley, ediția a III-a

Două dumbrăvițence organizează Rial TM Beach Volley, ediția a III-a
Publicitate

Alexandra Fulga și Riana Marițescu vă invită duminică, 11 septembrie începând cu ora 10 la a treia ediție a campionatului Rial TM Beach Volley pentru amatori. Locația a rămas neschimbată de la ultima ediție din luna mai, terenul de volei de plajă de lângă Parcul Rozelor, strada Academician Alexandru Borza din Timișoara

La final, se vor premia primele trei echipe câștigătoare (cu cele mai multe puncte adunate): Locul I – 700 lei, Locul II – 500 lei, Locul III – 300 lei.

„Pentru ca jocurile să fie echilibrate, vor participa doar echipe mixte de nivel mediu. Fiind un campionat organizat în vederea socializării, nu se va juca cu eliminări, ci se vor trage la sorți echipele care vor juca între ele mai multe seturi. Pentru fiecare meci câștigat vor obține puncte” – scriu organizatoarele pe pagina evenimentului https://fb.me/e/1TFldLd6x.

Regulamentul jocului va fi prezentat tuturor participanților înainte de începerea jocului. Cei din staff doresc să adune 14 echipe pentru un eveniment cât mai diversificat. Astfel, înscrierile se vor fac la numărul de telefon (whatsapp) 0720.729.451. Odată atinsă limita de echipe, va fi anunțată pe Facebook, iar procesul de înscriere se încheie.
Taxă de participare 80 lei costă de persoană (include închirierea terenurilor, tricouri personalizate pentru joc, o apă plată, premii pentru primele 3 locuri, diplome de participare).

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...