Selectați pagina

Dumbrăvița a oficializat împrumutul ivorianului Abdoulaye Niakaté de la CFR Cluj

Dumbrăvița a oficializat împrumutul ivorianului Abdoulaye Niakaté de la CFR Cluj
Publicitate

Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița a finalizat actele pentru împrumutul ivorianului Abdoulaye Niakaté de la CFR Cluj. El va evolua sub formă de împrumut, până la finalul actualului sezon – a anunțat astăzi clubul din Liga2.

Născut la 18 iunie 2000 la Bouaké (Coasta de Fildeș), a fost crescut la Ivoire Academie FC, formație pentru care a debutat în eșalonul secund al țării natale. În perioada 2019-2022, a evoluat în prima divizie din Coasta de Fildeș, la FC San Pedro, alături de care a încheiat pe locul 3 în sezonul trecut. În vară, a făcut pasul spre fotbalul românesc, la campioana României, CFR Cluj. În sezonul de toamnă, a evoluat pentru echipa secundă a grupării ardelene, aflându-se în lotul primei echipe chiar la întâlnirea cu CSC Dumbrăvița, din Cupa României, când a rămas pe banca de rezerve.

UPDATE
S-a modificat ora de start a primului amical din această iarnă, așadar meciul cu juniorii U19 de la UTA va avea loc pe stadionul „Motorul” din Arad mâine, de la ora 12.00 (nu 11.00, cum se stabilise inițial). De asemenea, următorul test al formației, cu Gloria Luca Teuz Cermei, a fost mutat cu o zi mai devreme față de programarea inițială. Jocul se va desfășura astfel marți, 24 ianuarie, de la ora 16.30, tot pe stadionul „Motorul” din Arad.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...