Selectați pagina

Dumbrăvița a rămas fără subprefect – Ce a declarat Andrei Molnar după 10 luni de mandat

Dumbrăvița a rămas fără subprefect – Ce a declarat Andrei Molnar după 10 luni de mandat
Publicitate

După ce ieri a fost publicată în Monitorul Oficial decizia guvernului prin care a fost eliberat din această funcție subprefectul Andrei Molnar de la Uniunea Democrată Maghiară din România, astăzi a fost instalat în locul dumbrăvițeanului Sorin Ionescu (fostul director al Colegiului Bănățean Timișoara) de la Partidul Social Democrat.

„Prin hotărârea de guvern adoptată astăzi am fost eliberat din funcția de subprefect al județului Timiș. Această schimbare se datorează scăderii ponderii UDMR în prezenta coaliție de guvernare și a scăderii numărului de prefecți și subprefecți UDMR la nivel național. Am avut parte de zece luni intense, în care am acumulat multă experiență, m-am confruntat cu multe provocări, am rezolvat multe sarcini, dar am văzut și partea negativă a administrației publice, birocratice și inflexibile, unde funcționarii subremunerați trebuie să se acomodeze cu schimbările continue și să asigure continuitatea serviciul public, în orice condiții. Aș dori să mulțumesc, pe această cale, pentru oportunitatea de a lucra împreună în cadrul și în afara instituției: reprezentanților instituțiilor deconcentrate și descentralizate; unităților, instituțiilor și structurilor de ordine publică; membrilor ATOP; secretarilor unităților administrativ-teritoriale și, nu în ultimul rând, primarilor din județul Timiș. În special, aș dori să mulțumesc fostului prefect, Zoltan Nemeth și membrilor cancelariei sale, subprefectului Ovidiu Drăgănescu, secretarului general Mircea Băcală și tuturor angajaților din Instituția Prefectului Județul Timiș, cărora le urez toate cele bune, mult succes și putere de lucru!În calitate de președinte al UDMR Timiș, voi continua să lucrez împreună cu cei din conducere și reprezentanții noștrii din autoritățile publice locale, apărând interesele comunității noastre” – a scris Molnar pe o rețea socială.

Deocamdată nu se știe ce va primi „la schimb” Uniunea Democrată Maghiară din România, cert este însă că celălalt subprefect de Timiș va fi liberalul Ovidiu Drăgănescu de la PNL, iar funcția de prefect va fi preluat de Mihai Ritivoiu (PSD).

„Scopul nostru rămâne neschimbat: ca reprezentanți ai comunității maghiare din județul Timiș, vom lucra în continuare pentru dezvoltarea Banatului! Dacă ne facem bine treaba, sunt sigur că vom putea servi interesele comunității din mandate câștigate la alegeri și nu prin numiri influențate de ponderi în guvern!”
– a mai adăugat președintele UDMR.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...