Selectați pagina

Dumbrăvița, vicecampioană la tenis cu piciorul!

Dumbrăvița, vicecampioană la tenis cu piciorul!
Publicitate

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat ediția din acest an a Campionatului României la Tenis cu Piciorul, iar echipa din Dumbrăvița a terminat întrecerea pe locul doi, cu un total de 113 puncte. Lotul echipei a fost format din Alexandru Ogășanu, Costel Ogășanu, Cătălin Olariu, Augustin Anghel și Krisztián Csősz.

Gazda ultimului turneu din campionat a fost municipiul Salonta, unde organizatorii au avut grijă să realizeze triajul epidemiologic, iar participanții au semnat declarații pe propria răspundere, completând și chestionarul prevăzut în protocolul medical. Accesul spectatorilor nu a fost posibil, însă Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor și CS Tengo Salonta (AJFT) au făcut posibilă transmiterea online a evenimentului.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Gheorghe Grădinaru, președintele de onoare al AJFT Bihor, fost diriguitor al Federației Române de Fotbal-Tenis. Pe lângă cupele oferite în urma întocmirii clasamentului general, bazat pe punctele acumulate la fiecare etapă în parte, organizatorii au acordat și o distincție specială pentru cel mai reușit turneu. Premiul a ajuns în posesia Junilor din Satu Mare, aflați la prima participare în campionat.

„Am încheiat împreună un nou sezon și consider că nu doar cei de pe locul întâi, ci toți cei care am participat suntem învingători. Am reușit să organizăm o competiție care nu doar că a reunit, ci a și întărit familia tenisului cu piciorul din România. Nu a fost deloc ușor, am avut de trecut peste multe obstacole, am făcut sacrificii, dar faptul că am ajuns la acest moment, mă face să afirm că a meritat efortul. Le mulțumesc tutoror participanților și celor care au contribuit la buna desfășurare a acestei competiții în toate locațiile în care am pășit în cursul acestui an” – a declarat Vasile Sorean, președintele AJFT Bihor și Tengo Salonta.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...