Selectați pagina

Elevii Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița au participat la un eveniment despre conștientizarea consumului responsabil de apă

Elevii Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița au participat la un eveniment despre conștientizarea consumului responsabil de apă
Publicitate

Proiectul „Implementarea strategiei comune de gestionare a apelor uzate în bazinul hidrologic al Dunării” susține atitudinea responsabilă față de apă și consumul responsabil a acesteia. Astfel a fost organizat un eveniment la care au participat peste 50 de elevi ai Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița.

Evenimentul a avut scopul de a prezenta problemele de economisire a apei și de protejare a mediului.

Prezentarea a fost organizată în sala de mese a școlii gimnaziale și a fost deschisă de managerul de proiect, Constantin Nicolae, urmat de profesoara Kinga Toth, cea care a vorbit despre importanța apei.

Zona Lac din Dumbrăvița va beneficia de canalizare prin implementarea proiectului Interreg – IPA CBC România – Serbia. Conform proiectului, în Dumbrăvița se va extinde sistemul de canalizare pe o lungime de 7341 m. Sunt vizate străzile din nord-estul comunei, care nu beneficiază de rețea de canalizare. Acestea sunt: Pelicanului, Pescărușului, Berzei, Privighetorii, Ciocârliei, Cocorului, Lebedei, Lacului, Ghioceilor, Migdalului și Mareșal Averescu.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...