Selectați pagina

Festivalul Tocăniței 2024 – o sărbătoare a gusturilor!

Festivalul Tocăniței 2024 – o sărbătoare a gusturilor!
Publicitate

Luni, 24 iunie, în Parcul Central din comuna Dumbrăvița are loc Festivalul Tocăniței, un eveniment mult așteptat, care reunește iubitori de mâncare și concurenți talentați.

Zona comercială – un rai al gusturilor și al mirosurilor!

La festival, zona comercianților va fi plină de arome ispititoare, cu o mare varietate de produse la ceaun: tocănițe de vită sau porc, preparate cu dragoste din ingrediente proaspete. Nu vor lipsi nici produsele la grătar, langoșii, clătitele, plăcintele, înghețata de casă și multe alte delicii.

Zona concursului – o arenă a talentului culinar!

În cealaltă zonă a festivalului, echipele înscrise la concursul de amatori se vor strădui să impresioneze juriul cu cea mai gustoasă tocăniță. Puteți urmări cum se pregătesc ingredientele, cum se amestecă aromele și, de ce nu, să aflați secretul bucătarilor. Preparatele din concurs nu vor fi servite publicului pentru că bucătarii sunt amatori, persoane fizice neautorizate de către Direcția de Sănătate Publică!

Festivalul Tocăniței nu este doar despre mâncare, ci și despre comunitate, un eveniment pentru întreaga familie!

 Vom avea  muzică live și alte surprize care vor face ca această zi să fie una specială. Este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, de a descoperi noi rețete și de a ne celebra tradițiile culinare.

Măcelăria Bibarț alături de bucătarii iscusiți

Măcelărie Bibarț vine alături de Festivalul Tocăniței și în acest an. Magazinul de pe strada Conan nr. 8A sprijină concurenții să gătească cu cele mai bune ingrediente din carne de vită, totodată va asigura și premiile concursului!

Vă așteptăm cu drag la Festivalul Tocăniței 2024 pentru a împărtăși bucuria gustului autentic și a prieteniei! Haideți să ne adunăm cu toții și să sărbătorim împreună, într-o atmosferă caldă și primitoare.

Ora 14:00 – startul concursului de gătit pentru amatori 

Ora 18:30 – jurizarea și anunțarea câștigătorilor

Ora 19:00 – concert Trupa cu ASAR

Ora 20:00 – concert Rhytm Architects

Ora 21:00 – concert Trupa cu ASAR

Nu uitați să vă aduceți pofta de mâncare și bună dispoziție!

Vă așteptăm cu drag ca să petrecem împreună!

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...