Selectați pagina

FOTO: Micii tenismeni din Dumbrăvița s-au pregătit în Serbia

FOTO: Micii tenismeni din Dumbrăvița s-au pregătit în Serbia
Publicitate

În perioada 23.08 -31.08 2022, orașul Krupanj din vestul Serbiei a găzduit un stagiu internațional de pregătire la tenis de masă, dar și turneul Gewo, la care au participat sportivi din opt țări. Sportivii clubului CSC Dumbrăvița s-au prezentat cu cei mai buni 14 tenismeni: Răzvan Popescu, Alexandru Dehelean, Alesia Németh, Dragoș Tucuina, Matei Silaghi, Vuk Andreievici, Ștefan Ardelean, Adrian Popescu, Fabian Bugărin, Dora Moldovan, Maria Gîrlea, Alessia Pauliuc, Bogdan Badea și Daniel Moldovan.

Conform staff-ului tehnic. cu toții s-au implicat în pregătire cu maximă seriozitate și ardoarea de a dovedi ca sunt cei mai buni dintre cei buni. Iată cele mai bune rezultate obținute de sportivii dumbrăvițeni: – Locul I. – echipa feminină (Maria Gîrlea, Dora Moldovan și Alessia Pauliuc); Loc. III. echipa masculină (Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Vuk Andrejevic) La proba individuală: Loc. III. Maria Gîrlea, Loc. II. Bogdan Badea. Răzvan Popescu și Alesia Németh au fost câștigătorii la categoria lor de vârsta, 9 ani, respectiv 11 ani, fiind declarați campionii turneului Gewo Camp 2022.

„Sponsorul Gewo a oferit două premii speciale care consta în participarea la un stagiu de pregătire în Germania, în luna septembrie. Satisfacția cea mare a fost de partea noastră, să vedem că au fost selecționați doi sportivi de la clubul nostru, ei sunt Bogdan Badea și Maria Gîrlea, intrând în calcule și Daniel Moldovan. Mulțumim organizatorilor pentru bunele condiții oferite și implicare la acest stagiu de pregătire internațional. Mulțumesc pe această cale colaboratorilor mei Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu, Bogdan Roman și Mircea Talpaș care se implica zi de zi la obținerea performantelor acestor sportivi. Felicitări copii că v-ati comportat exemplar și încă odată localitatea Dumbrăvița arată ca aici se nasc talente, că voi sunteți ambasadorii comunității în care trăiți si munciți asiduu zi de zi” – a declarat antrenoarea Nicoleta Marian Husar.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...