Selectați pagina

FOTO: Poliția Dumbrăvița a prins patru hoți! Furau din imobile aflate în construcție

FOTO: Poliția Dumbrăvița a prins patru hoți! Furau din imobile aflate în construcție
Publicitate

Ieri seara, agentii din cadrul Politiei Dumbravita in timp ce efectuau activitati de patrulare si supraveghere a traficului rutier pe Drumul Judetean 691, au procedat la oprirea in trafic a unei autoutilitare. La legitimarea conducatorului auto au stabilit ca acesta se numeste I.R., iar in masina se aflau, in calitate de pasageri, numitii D.R., D.A. si C.I. – se arată în comunicatul de presă remis DumbravitaTV.ro.

In confinuare, politistii i-au solicitatsoferului sa prezinte compartimentul din spate al autoutilitarei tip duba, ocazie cu care s-a constatat faptul ca acesta era incarcat cu paleti din lemn. Intrucat s-a creat suspiciunea ca acesta ar fi furati, numitul I.R. a fost intrebat de provenienta paletilor din lemn, iar acesta a relatat ca in cursul zilei de 27.10.2021, s-a deplasat cu autoutilitara marca FORD, pe raza localitatii Dumbravita, unde pe o strada adiacenta a gasit mai multi paleti din lemn aruncati in apropierea unui santier in lucru si a decis ca impreuna cu numitii D.R., D.A. si C.A. sa ii incarce si sa ii transporte la domiciliul lor.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca cei patru au sustras din localitatea Dumbravita, de pe strada Alexandru Macedon (din apropierea imobilelor aflate in stadiu de constructie) un numar de 29 de paleti din lemn ce se aflau in custodia SC RPC ASSETS MANAGEMENT SRL.

In urma probatoriului administrat si avandu-se in vedere antecedentele de natura penala ale faptuitorilor care in anul in curs au comis mai multe infractiuni de furt pe raza noastra de competenta s-a dispus si confirmat efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de cei patru pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta prevazuta si pedepsita de art. 288, alin. (1) din Codul Penal, cu aplicarea art. 77, lit.a) din Codul Penal. De asmenea, fata de susnumitii s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva (CRAP) Timis – se mai arată în comunicat.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...