Selectați pagina

VIDEO: 4 benzi în DUMBRĂVIȚA – Președintele CJ Timiș anunță începerea lucrărilor!

Publicitate

Alin-Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș a anunțat miercuri dimineața începerea lucrărilor privind lărgirea la 4 benzi a Drumului Județean 691, porțiunea de aproximativ 4,1 kilometri de la intrarea în comună, dinspre Timișoara, până la centura de ocolire.

Așadar, începând de astăzi pot începe lucrările din bani europeni și în Dumbrăvița, însă proiectul rămâne vulnerabil în mai multe aspecte. Nu s-a hotărât în ce mod și unde vor fi mutați stâlpii montați cu ocazia extinderii liniei de troleibuz M14, nu s-a decis cine își va asuma cheltuielile în cazul în care țevile de sub șosea se vor deteriora pe parcursul lucrărilor, la fel, nu s-a luat o decizie nici în vederea devierii traficului.

Contractul cu lugojenii de la Technocer SRL s-a semnat în iulie 2019, însă lucrările avansează foarte greu și pe porțiunea Autostrada A1-Giarmata-Centura Timișoara.

Pe lângă președintele CJ Timiș, la predarea amplasamentului a participat și Marian Constantin Vasile, administratorul public al judațului, Horia Grigore Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița și Segiu Dorin Grui, viceprimarul comunei.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...