Selectați pagina

FOTO – Polițiștii locali din Dumbrăvița și Timișoara, într-o acțiune comună pentru identificarea rampelor clandestine de deșeuri

FOTO – Polițiștii locali din Dumbrăvița și Timișoara, într-o acțiune comună pentru identificarea rampelor clandestine de deșeuri
Publicitate

Ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor din teren, polițiștii locali timișoreni din cadrul Serviciului Protecția Mediului au inițiat și desfășurat, în ultimele două zile, o acțiune cu polițiștii locali din comuna Dumbrăvița.

„Acțiunea a avut drept scop identificarea rampelor clandestine de deșeuri de pe terenurile aflate de-a lungul centurii Timișoarei, care aparțin de cele două localități, dar și a persoanelor care abandonează resturi menajere și de materiale din construcții” – se arată în comunicatul transmis de Poliția Locală Timișoara.

La mijlocul săptămânii, chiar în timpul patrulărilor în zona centurii ocolitoare, polițiștii locali au observat un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri. Acesta a declarat că lucrează în zonă și, în drum spre casă, a ales să scape de resturile din autovehicul abandonându-le pe câmp. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali timișoreni cu 10.000 lei, conform OUG 92/2021, fiind totodată somat să strângă deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat. Rampele clandestine de deșeuri identificate pe raza Timișoarei vor fi salubrizate de societatea de salubrizare RETIM, la propunerea Poliției Locale.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...