Selectați pagina

Home37 și-a deschis porțile chiar lângă Dumbrăvița – Pășește în lumea noilor concepte de fațade cu design deosebit | VIDEO (P)

Home37 și-a deschis porțile chiar lângă Dumbrăvița – Pășește în lumea noilor concepte de fațade cu design deosebit | VIDEO (P)
Publicitate


La sfârșitul săptămânii trecute s-a deschis oficial showroom-ul Home37 din Timisoara, pe strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, et. 4. Cei prezenți la evenimentul prezentat de celebrul Mihai Mitoșeru au avut ocazia să pășească în lumea noilor concepte de fațade cu design deosebit care sfidează timpul, asigura izolare termică și fonică, dar să descopere și numeroasele piese decorative & mobilier.

Costuri reduse

Home37 este soluția care vă ajută să transformați proiectul mult visat în realitate chiar și fără experiență în domeniul construcțiilor. Plăcile decorative Home37 din polistiren EPS200 au o densitate superioară care asigură o izolație termică și fonică temeinică reducând costurile energetice și cele de executare a lucrării. Se pot utiliza atât în exterior cât și în interior deoarece produsele au certificate TSE, ISO9001 și CE și nu sunt dăunătoare sănătății umane, fiind ecologice.

Izolație puternică

În comparație cu piatra naturală, lemnul și marmura, panourile de perete din polistiren Home37 sunt considerabil mai ușoare, astfel încât cu un adeziv potrivit se pot lipi cu ușurința chiar și pe tavan. Panourile pot fi produse în diferite grosimi pentru fațadele exterioare, de la 2 la 10 cm cu forme și modele diferite, cele mai căutate fiind modelele cu piatră naturală, cărămida și lemn. Datorită greutății reduse se pot aplica și pe clădiri vechi care nu suportă o încărcare suplimentară, cum ar fi piatra naturala, cărămida sau lemnul. 

Ușor de aplicat

Home37 este o variantă mai potrivită și eficientă deoarece se elimină pași importanți și costisitori din procesul de aplicare, cum ar fi închirierea schelei pe o perioadă lungă de timp, aplicarea plasei de fibră, a adezivului și a tencuielii decorative și nu generează deșeuri de construcții.

Eco-friendly

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi șterse și spălate cu ușurință. În acest context, nu necesită nici o întreținere și reparație suplimentară. Pentru panourile exterioare se recomandă repetarea aplicării lacului de protecție la fiecare doi ani pentru a minimiza pierderea culorii, ca în produsele naturale.

Showroom-ul Home37 vă așteaptă cu panouri, numeroasele piese decorative si mobilier, pe Calea Lipovei din Timișoara, la intrare în Dumbrăvița, pe strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1, et. 4 sau vizitați pagina www.home37.ro.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...