Selectați pagina

Laboratoare școlare moderne pentru elevii din Dumbrăvița

Laboratoare școlare moderne pentru elevii din Dumbrăvița
Publicitate

Chiar dacă unii consilieri locali n-au văzut cu ochi buni deschiderea noii școli gimnaziale din comună, iată că procesul educațional decurge în condiții excelente pe strada Creației, iar televiziunile naționale antamate pentru scandal au fost nevoite să fabrice știri denigratoare cu imagini luate din alte județe.

Elevii din clasele V-VIII studiază în condiții impresionante, cum nu se găsesc în majoritatea instituțiilor de învățământ din România. Conform directorului Adrian Nicola, profesorii de biologie, chimie și fizică au avut posibilitatea să aleagă cele mai moderne materiale didactice, astfel orele de laborator vor fi mult mai captivante pentru copiii care studiază în cadrul Școlii Gimnaziale Dumbrăvița.

IMAGINI VIDEO: https://www.facebook.com/reel/3635587010096615

„La începutul anului, la buget am avut inițiativa de a amenaja și dota Școala Gimnaziala Dumbrăvița cu laboratoare de fizica, chimie și biologie. După 10 luni de la votarea bugetului au ajuns materialele și ma bucur ca de acum elevii vor putea învăța și prin experimentare asa cum și eu am făcut-o în clasele gimnaziale. Mă bucur că reușim sa oferim condiții normale în școală și le doresc elevilor și profesorilor care le vor folosi mult succes și sper ca cel puțin câțiva elevi se vor îndrăgosti de aceste trei materii. Mulțumesc domnului director Nicola și profesorilor pentru colaborare și implicare în acest proiect” – ne-a transmis pe o rețea socială Radu Vlădescu, consilier local USR, cel care a inițiat dotarea laboratoarelor cu materiale didactice noi.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...