Selectați pagina

Părintele Baboș reface casa dărăpănată a unei familii nevoiașe din Dumbrăvița

Părintele Baboș reface casa dărăpănată a unei familii nevoiașe din Dumbrăvița
Publicitate

În Dumbrăvița vedem din ce în ce mai des oameni îmbogățiți peste noapte, etalând o viața fără griji, cu vile somptuoase, bolizi de sute de mii de euro, ceasuri de lux și haine de fițe. Însă atunci când demarează în trombă spre o nouă afacere oneroasă, pe străzile din vatra veche a satului, nici nu observă familiile care trec prin încercări inimaginabile, care n-au avut parte părinți înstăriți pentru a satisface toate poftele, pe cei care s-au încăpățânat să nu vândă casa strămoșească samsarilor imobiliari pe bani de nimic.

Părintele Vasile Achim Baboș, cu ajutorul enoriașilor de la Biserica Sf. Vasile cel Mare din Dumbrăvița, reface în aceste zile casa unei familii nevoiașe din comună. Cei patru membri ai familiei – printre care și o tânără însărcinată – trăiau în condiții greu de descris, ceea ce cu siguranță le-a afectat sănătatea deja șubrezită.

În trecut, părintele a introdus apa curentă în casă, iar acum au refăcut complet bucătăria și o cameră, iar la vizita echipei DumbrăvițaTV.ro muncitorii tocmai tencuiau o altă încăpere afectată puternic de intemperii. Mobilierul necesar a fost deja donat de cei cu dare de mână, dar teracotele noi vor avea nevoie pe viitor de lemne de foc pentru a trece cu bine de iarnă. Prin intervenția bisericii, primăria se va implica în refacerea pavajelor din fața casei.

Cei care doresc să contribuie financiar sau cu materiale de construcții la acțiunea umanitară inițiată de Părintele Baboș, o pot face direct la Parohia Dumbrăvița de pe strada Gheorghe Doja nr. 40.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...