Selectați pagina

Micuții tenismeni din Dumbrăvița au avut evoluții remarcabile în Serbia

Micuții tenismeni din Dumbrăvița au avut evoluții remarcabile în Serbia
Publicitate

Micuții tenismeni legitimați la Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița au avut evoluții ramarcabile la sfârșitul săptămânii trecute la turneul internațional desfășurat în Serbia, la Centrul Sportiv „JEZERO” din Kikinda. Cei 16 elevi antrenați de Nicoleta Husar au avut ocazia să se întâlnească cu adversari din Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Ungaria și Serbia.

A fost un concurs bun, având în vedere că începe și sezonul competițional atât pentru copii, cât și pentru seniori. A fost un preambul reușit înaintea jocurilor oficiale. Au fost jocuri destul de bune, chiar foarte bune. Alessia și Dora au doar 15 ani și e primul an în care au intrat în categoria U19, pentru că s-a schimbat aici sistemul de clasificare. Meciul direct dintre ele a fost bun, strâns, iar Alessia Pauliuc a confirmat după câțiva ani că e într-o formă bună. La 11-12 ani, mai reușea să o învingă pe Dora, la Linz sau la alte turnee la care participam. Una peste alta, e un rezultat bun, care ne dă speranțe pe mai departe. Cele două sunt și componente ale lotului de senioare și sperăm ca ele să confirme și, cu timpul, să ia locul jucătoarelor cu experiență”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar pentru cscdumbravita.ro

Pâna la urmă trei sportivi din Dumbrăvița au primit medalii. Așadar, după ce Alessia Németh a obținut medalia de bronz la categoria U11, două dumbrăvțence au s-au întâlnit în finala U19, astfel alte două medalii au fost garantate, iar Alessia Pauliuc a trecut de Dora Moldovan, cu scorul de 3-1.

Evoluții bune au avut ceilalți sportivi deplasați la Kikinda: Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu, Vuk Andrejevic, Adrian Popescu, Nina Bialis, Isabella Deac, Carla Farcaș, Alina Ciobanu, Silvia Florescu, Matei Silaghi, Marc Silaghi, Dragoș Tucuină și Ștefan Ardelean.

Cei mai mici sunt schimbul de mâine și chiar promit. Mă refer în special la Dehelean și Popescu, care sunt la 9-10 ani, dar care pun foarte mult suflet în meciurile lor. La ei se mai lasă și cu plânsete, la înfrângeri cu 2-3, în cazul lui Dehelean după 10-6 în setul decisiv. Se mai întâmplă, copiii se vor mai roda, vor participa la multe turnee și eu zic că sunt pe drumul cel bun”, ne-a mai spus Nicoleta Husar pentru pagina oficială a clubului.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...