Selectați pagina

Partenerii GAL Colinele Recaș se întâlnesc cu locuitorii comunei Dumbrăvița

Partenerii GAL Colinele Recaș se întâlnesc cu locuitorii comunei Dumbrăvița
Publicitate


Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș desfășoară în data de 8 noiembrie 2023, începând cu ora 15.00, în Dumbrăvița, la Sala de Mese a școlii gimnaziale de pe strada Petőfi Sándor, un eveniment ce presupune derularea unui proces de consultare și animare, realizat la nivel local, prin care se dorește implicarea, în mod activ, a actorilor locali și a organizațiilor din teritoriul GAL Colinele Recaș.

Pe această cale, dorim să vă aduce aminte faptul că „Grupul de acțiune locală (GAL) este o formă de parteneriat care reunește reprezentanți ai sectoarelor privat, public și ai societății civile, inclusiv persoane fizice relevante pentru teritoriu, constituit cu scopul de a implementa o Strategie de Dezvoltare Locală în teritoriul vizat de parteneriat.” – se arată în comunicatul de presă semnat de Cătălin Tiuch, președinte GAL Colinele Recaș.

Evenimentul se dorește a fi o dezbatere publică, în cadrul căreia vor fi analizate nevoile și oportunitățile de dezvoltare, prin crearea unui mecanism de implicare activă a populației în dezvoltarea zonei. Rezultatul acestui eveniment se va concretiza în proiectarea strategiei de dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității.

Subiectele care vor fi propuse dezbaterii sunt următoarele:

  • Proiecte de dezvoltare rurală inițiate la nivel local;
  • Creșterea calității vieții – condiții de viață europene;
  • Dezvoltarea durabilă și investiții sustenabile;
  • Prosperitate rurală.
Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...