Selectați pagina

Platouri de Revelion de la Restaurantul Genesa Dumbrăvița – Ultima zi de comandă! GALERIE FOTO (P)

Platouri de Revelion de la Restaurantul Genesa Dumbrăvița – Ultima zi de comandă! GALERIE FOTO (P)
Publicitate

Au mai rămas doar câteva zile în care se mai pot comanda celebrele platouri de la Restaurantul Genesa. Dumbrăvițenii și cei din localitățile limitrofe pot alege dintr-o varietate mare de gustări reci și calde, începând cu deliciousul platou Festival, Special, Genesa, Bucătarului sau Tradițional. Cei care țin post pot opta pentru platoul Vegetarian sau de Brânzeturi dar și pentru diferite Salate și Bruschete. Restaurantul Genesa, cu o tradiție de peste 25 de ani în arta culinară bănățeană, oferă clienților posibilitatea de a comanda și Sărmăluțe cu Bacon la un preț imbatabil de 38 de lei kilogramul (aproximativ 18-20 buc).

Așadar pentru masa de CRĂCIUN se mai pot efectua comenzi până joi, 23 decembrie 2021 – toată ziua, iar pentru REVELION ultima comandă se poate face joi, 30 Decembrie 2021. Dacă v-am făcut poftă, apelați cu încredere la numărul de telefon: 0256212345, 0741234564 sau intrați și comandați pe genesa.ro sau personal la Restaurantele Genesa din Dumbrăvița de pe strada Franyo Zoltan 17, Genesa – Urban Family Tasty Food din Timișoara, de pe strada Sever Bocu nr. 38 (stația M14, „La Dumbrava”). LIVRARE LA DOMICILIU SAU TAKE AWAY

PLATOU FESTIVAL 2500 gr – 150 de lei (mini șnițele de pui în fulgi de porumb, ruladă din piept de pui cu legume, chifteluțe, ficăței de pui în bacon, rol șuncă cu hrean, telemea, cașcaval, bule de cașcaval, roșii umplute cu pastă de brânză, castravete, măsline, tartine cu alge de mare și somon, ciuperci umplute).

PLATOU SPECIAL 2500 gr – 180 lei (ruladă de pui cu fructe confiate, cârnăciori picanți rulați la grătar, mini-șnițele de pui în semințe, bacon rulat cu piept de pui, copănele prăjite, file de șalău în crustă de cartofi, brânză cu mucegai, brânză feta, roșii cherry, salată a la russe)

PLATOU GENESA 1200 gr – 98 lei (mititei, frigărui de porc, cârnăciori, piept de pui la grătar, piept de porc la grătar)

PLATOUL BUCĂTARULUI 1350 gr – 135 lei (șnițel de pui, cașcaval pane, șnițel a la chef, crispy de pui picante)

PLATOU BRÂNZETURI 850 gr – 100 lei (ruladă de cașcaval cu struguri, brânză afumată scamorza, brânză crescenza, frigărui de brânzeturi, bulete de cașcaval, cașcaval cu ardei, telemea de oaie, brânză de capră, rucola, măsline)

PLATOU VEGETARIAN 1000 gr – 100 lei (mini șnițele de soia, chifteluțe din legume, roșii umplute cu vinete, dovlecel pane, cașcaval vegetal, ciupercuțe umplute, chiftele din soia, vinete la grătar, tofu)

NOU – PLATOU TRADIȚIONAL 2000 gr – 140 de lei (două feluri de tobă, cârnați de casă, sângerete, caltaboș, jumări, lebăr, clisă afumată, clisă cu boia, murături asortate, ceapă roșie, ceapă verde).

Bruschete cu roșii și busuioc 1000 gr – 40 lei (tartine cu alge de mare și somon, tartine cu prosciutto, telemea, gogoșari și castraveți murați)

SĂRMĂLUȚE cu BACON – 1000 gr – 38 de lei

SALATE 1000 gr – 45 lei salată de vinete/salată de conopidă/salată de ciuperci/ salată de cartofi cu ceapă verde și maioneză/salată orientală/salată bulgărească/ salată de boeuf/ salată de ruccola cu ouă de prepeliță/ salată de cartofi cu ciuperci/ salată ”Poienița Verde”

TELEFON 0256212345, 0741234564

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...