Selectați pagina

Poliția de Frontieră Timișoara: 30 de cetățeni străini depistați în urma unei acțiuni pentru prevenirea migraţiei ilegale

Poliția de Frontieră Timișoara: 30 de cetățeni străini depistați în urma unei acțiuni pentru prevenirea migraţiei ilegale
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în cooperare cu jandarmi din cadrulGrupări Mobile de Jandarmi Timişoara,au depistat în cadrul unei acţiuni desfăşurate în sistem integrat pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, pe raza municipiului Timişoara, 30 de cetăţeni straini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

 În data de 19.10.2021, în jurul orei 10.00,poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii imigraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în urma acţiunii, aceştia au identificat lao pensiune de pe raza municipiului Timişoara, 30 de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Egipt și Pakistan cu vârste cuprinse între 13 şi 39 de ani, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza judeţului Timiş.  

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...