Selectați pagina

Prefectura Timiș anunță un nou caz de infectare cu COVID-19 în Dumbrăvița

Prefectura Timiș anunță un nou caz de infectare cu COVID-19 în Dumbrăvița
Publicitate

Duminică, 27 septembrie, pe raza județului, au fost carantinate 38 de persoane și au intrat în izolare 59, anunță Prefectura Timiș.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 22 de persoane infectate cu virusul COVID-19. Cazurile de confirmare sunt din Timișoara – 16, Sârbova (Racovița)– 1, Gătaia – 1, Moșnița Nouă – 1, Dumbrăvița – 1, Urseni (Moșnița Nouă) – 1, Săcălaz – 1.

În dimineața zilei de azi, numărul total de persoane internate confirmate cu COVID-19 a ajuns la 177. În ceea ce privește rata de infectare, aceasta este de 0,63 la mia de locuitori.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în ultimele 24 de ore, pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, misiuni privind verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de protecție individuale și respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

Pentru siguranța proprie și a celor din jur, oamenii trebuie să:

respecte regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să limiteze la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

evite zonele aglomerate unde sunt expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități!

poarte masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite!

Sursă foto: profit.ro; news.google.com

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...