Selectați pagina

Premieră națională la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara

Premieră națională la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara
Publicitate

MidNight Market este prima ediție a pieței de la Miezul Nopții, eveniment noctrun în cadrul căruia vă invităm să interacționați cu producători, artizani și meșteșugari bănățeni începând cu lăsarea serii, de la ora 19:00, în data de 14 octombrie 2023.

Într-un cadru nocturn de poveste, la AgroVillage, piața agroalimentară amenajată în incinta Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara ne vom delecta cu preparate culinare și produse tradiționale de cea mai bună calitate.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Piețe24, Akademika Food, Agrocampus – USVT, AgroVillage Banat – USVT, Akademika Banat și ambasadorii Clubului USVT.

          În cadrul acestuia, vizitatorii au posibilitatea de a achiziționa diverse preparate precum: sarmale, gogoși, ciolan afumat la rotisor, paste în roată de parmezan, bere artizanală, vin de casă, must și dulceață de dovleac – preparate la fața locului, precum și articole de artizanat: cojoace din piele, opinci, coșuri de nuiele, figurine din lemn, măști artizanale, preparate din lavandă etc.

          Partea artistică va fi asigurată de Ansamblul Folcloric de cântece și dansuri ”Akademika Banat” cu soliștii vocali – Mircea Cârțișorean, Mihaela Ivanciuc și Ana-Maria Radu, studenți și masteranzi USVT.

         Organizatorii doresc încurajarea desfacerii produselor locale și regionale, de calitate, astfel încât să promoveze autenticitatea, diversitatea gastronomică, meșteșugurile și munca producătorilor autohtoni.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...