Selectați pagina

Protest față de decizia FRTM! CSC Dumbrăvița nu va participa la Campionatul Național Individual de Seniori

Protest față de decizia FRTM! CSC Dumbrăvița nu va participa la Campionatul Național Individual de Seniori
Publicitate

Echipa masculină de tenis de masă din cadrul CSC Dumbrăvița va fi implicată, la finalul acestei săptămâni, în două jocuri de Superligă. Ambele se vor desfășura în deplasare. Duminică, 17 martie, de la ora 9.30, elevii Nicoletei Husar vor întâlni Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Apoi se vor deplasa 111 de kilometri până la Odorheiu Secuiesc, pentru a doua întâlnire a zilei, cu formația locală, CSS Odorheiu Secuiesc, programată la ora 17.00. La cele două jocuri de campionat, CSCD se va baza pe Horia Ursuț, Bogdan Roman și Bogdan Badea.

Conform cscdumbravita.ro, pentru sportivii dumbrăvițeni ar fi urmat Campionatul Național Individual de Seniori. Competiția fusese inițial programată pentru perioada 19-22 martie, la Bistrița. La începutul lunii în curs, Federația Română de Tenis de Masă a schimbat locația concursului, pe care l-a mutat la București, și decalat cu o zi, primele meciuri fiind programate luni, 18 martie. În condițiile în care programarea jocurilor de la Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc s-a făcut în prealabil, CSCD a luat decizia de a nu participa la CNIS.

„Nu mergem la București, în semn de protest pentru nerespectarea programului. Pe ei, ca Federație, îi interesează doar lotul național, ceea ce e normal până la un punct. Multe dintre echipele din Superligă au avut sportivi la loturile naționale, au avut numeroase participări internaționale în acest început de an, iar calendarul a fost dat peste cap. Acum, unii dintre ei sunt în Singapore, astfel că nici ei nu pot participa din prima la Campionatul Național. Eu stabilisem clar, de acum câteva săptămâni, aceste două meciuri cu cluburile din Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc, care nu vor participa nici ele la Campionatul Național. E simplu: cluburile și competițiile interne trebuie și ele respectate. Nu se poate accepta la nesfârșit această harababură”, a explicat pentru cscdumbravita.ro managerul secției de tenis de masă, Nicoleta Husar.

Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița a trimis o adresă către Federația Română de Tenis de Masă, în care anunță și motivează decizia neparticipării la Campionatul Național.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...