Selectați pagina

Cosmin Stan, despre adversarul de sâmbătă: Au șanse de a promova în prima ligă și vin la Dumbrăvița cu un moral foarte bun

Cosmin Stan, despre adversarul de sâmbătă: Au șanse de a promova în prima ligă și vin la Dumbrăvița cu un moral foarte bun
Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița încheie sezonul regular din Liga a II-a cu un meci pe teren propriu, în compania unei formații deja calificate matematic în play-off, FK Csíkszereda. Partida va avea loc sâmbătă, la ora 14.00 – la fel ca întreaga etapă a 19-a – pe stadionul „Ștefan Dobay”. Meciul nu va fi televizat, dar va putea fi urmărit de cei ce nu pot fi prezenți la meci prin intermediul Dumbrăvița TV.

Alb-verzii așteaptă cu un moral bun jocul cu echipa din Harghita, mai ales după victoria de săptămâna trecută, de la Chiajna. Antrenorul Cosmin Stan a prefațat confruntarea cu ciucanii:

„E o stare de spirit bună. Ne-am antrenat bine până acum în această săptămână și așteptăm cu încredere acest meci, din ultima etapă a sezonului regular. Cei de la Csikszereda s-au întărit foarte mult încă din vară, cu niște jucători necunoscuți pentru România, dar foarte buni. E o echipă în formă foarte bună, iar mărturie stau rezultatele pe care le-a avut în acest început de an. Au trei meciuri și trei victorii, în fața unor adversari puternici. E drept, în prima etapă au întâlnit FC Argeș, care rămâne un nume chiar dacă e în partea de jos a clasamentului. Deci, sunt într-o formă bună, sunt calificați matematic în play-off, au șanse de a promova în prima ligă și vin la Dumbrăvița cu un moral foarte bun. Și noi avem un moral bun după victoria de la Chiajna și sunt convins că vom face un nou meci bun sâmbătă”.

Înaintea jocului de la Chiajna, au apărut câteva probleme medicale de ultim moment, Trifon și Scutaru nefiind disponibili pentru confruntarea din Ilfov. Antrenorul Cosmin Stan a reactualizat situația medicală din lot:

„Cu excepția lui Cibi, toți se antrenează. Sunt probleme la unii dintre jucători, urmează din nou să vină doctorul la antrenament să îi vadă pe doi dintre ei. Să vedem… Deocamdată se antrenează toată lumea. La Trifon nu cred că e vorba de fractură de piramidă nazală, l-a văzut doctorul și a spus că nu e nevoie de radiografie. Se antrenează normal. Oricum, Trifon e un luptător, care nu spune pas la o accidentare cât de mică. E un jucător care de foarte puține ori lipsește de la antrenamente din cauza problemelor medicale. Trage de el, strânge din dinți și tot se antrenează”.

După etapa ultimă a sezonului regular, urmează o pauză în Liga a II-a, cu prilejul primei „ferestre” internaționale din acest an. Echipa nu are programat niciun joc de verificare până în acest moment, urmând să se antreneze zilnic, de luni până vineri.

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...