Selectați pagina

Școala de Artă a Consiliului Județean Timiș, pregătiri pentru un nou an școlar

Școala de Artă a Consiliului Județean Timiș, pregătiri pentru un nou an școlar
Publicitate

Conducerea Școlii de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș a pregătit deja oferta educațională pentru anul școlar 2020 – 2021.

Înscrierile vor avea loc în perioada 1-30 septembrie 2020. Viitorii cursanți au la dispoziție nu mai puțin de 19 specializări: canto muzică ușoară, canto muzică populară, canto muzică clasică, acordeon/armonică sârbească, saxofon (sopran, taragot, saxofon alto, clarinet), cantori bisericești, orgă electronica, chitară, pian, vioară, maestru de sunet/DJ, pictură/artă decorativă, pictură pentru copii/grafică, sculptură, design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern(majorete, aerobic, balet pentru copii), instructori dansuri populare și meșteșugari.

La cursurile cu predare individuală, numărul maxim de locuri disponibile este 27, în timp ce clasele cu predare colectivă nu impun un număr maxim de cursanți.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre procesul de înscriere de pe site-ul instituției, www.ccajt.ro, sau la numărul de telefon 0256435158.

Școala de Artă funcționează ca și compartiment distinct în cadrul Centrului de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș din anul 2000.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...