Selectați pagina

Se apropie Dumbrăvița Championships Trophy, cel mai important turneu internațional de tenis de masă din regiune

Publicitate

Sala Polivalentă din Dumbrăvița va găzdui în perioada 23-26 Iunie cea de-a doua ediție a Dumbrăvița Championships Trophy România – 2022, un eveniment deosebit pentru tenisul de masă timișean. La competiția organizată de Nicoleta Husar participă sportivi U9, U11, U13 U15, U17, U19 (echipă și individual) din țară și din străinătate. La fel ca la prima ediție din 2019, primii opt clasați de la fiecare categorie vor primi cupe, medalii, diplome și echipament sportiv, dar toți cu toții vor beneficia de pachete surpriză din partea sponsorilor.

„Dorim sa oferim participanților la acest concurs plăcerea de a ne revedea și a concura după o lungă pauză care ne-a ținut departe unii de alții din cauza situației pandemice. Având în vedere că la prima ediție din 2019 am fost onorați cu participarea a 12 țări, sperăm ca în acest an 2022 să ne viziteze și mai multe tari” – susțin organizatorii.

Cei interesați să participe la evenimentul sportiv susținut de Primăria Dumbrăvița găsesc mai multe detalii la adresa https://tabletennis.tm.ro/dumbravita-trophy-championship-23-26-iunie-2022/

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...