Selectați pagina

„Starea dezastruoasă în care se află acum proiectul i se datorează lui Marian Vasile” – USR Timiş reacționează în scandalul 4 benzi în Dumbrăvița

„Starea dezastruoasă în care se află acum proiectul i se datorează lui Marian Vasile” – USR Timiş reacționează în scandalul 4 benzi în Dumbrăvița
Publicitate

După ce schimbul de replici pe axa PSD-PNL, ieri a trecut prin plenul Consiliului Județean Timiș modificarea Hotărârii nr. 239/18.10.2017 privind aprobarea proiectului „Modernizare DJ 691: Lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km 12+975)”. Astăzi, Grupul Consilierilor Judeţeni USR Timiş a remis un comunicat de presă prin care îl critică în termeni duri și pe administratorul public, liberalul Marian Constantin Vasile:

Trebuie să tragem un semnal de alarmă serios: Consiliul Județean Timiş este în pericol de a pierde finanțarea europeană pentru DJ 691, drumul ce leagă Timișoara de autostrada A1 prin Dumbrăvița! USR Timiş a atras atenția încă din 2021, că execuția drumului de la Dumbrăvița stagnează, iar contractul trebuie reziliat. Acest lucru ar fi relansat de atunci proiectul și nu am fi ajuns în situația critică de acum.

Proiectul a fost gestionat de administratorul public, Marian Vasile, iar starea dezastruoasă în care se află acum proiectul i se datorează. Rezilierea contractului a venit abia în septembrie 2022, la mai mult de un an de la momentul în care USR Timiş a propus această soluție: mai mult de un an pierdut, în care nu s-a lucrat aproape nimic! Cum se justifică administrația județeană PNL în faţa timișenilor care și-au stricat mașinile și au îndurat cozi enorme un an întreg din cauza ignoranței lor?

Progresiștii spun că data limită oficială până când lucrările pot fi decontate prin fonduri europene este 31 decembrie 2023, iar cel mai optimist calendar propus ieri în plenul Consiliului Județean depășește cu mai mult de 5 luni această dată.

Ceea ce ar putea fi cea mai mare și mai importantă investiție a Consiliului Județean Timiș se poate transforma într-un eșec istoric datorită inacțiunii lui Alin Nica și Marian Vasile! – se mai arată în comunicat.

dumbravitatv.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...