Selectați pagina

VALENTINE’S DAY – Surprinde-ți aleasa inimii cu un cadou special de la Bellisima Gold

VALENTINE’S DAY – Surprinde-ți aleasa inimii cu un cadou special de la Bellisima Gold
Publicitate

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și încă nu te-ai decis ce anume să-i cumperi? Dacă vrei s-o impresionezi cu un cadou special, Bellisima Gold este cea-a mai bună alegere. Cu o vechime de peste 18 ani pe piața timișoreană, bijuteria de pe strada Lucian Blaga, numărul 4, vă oferă o gamă largă de inele de logodnă, verighete, cercei sau lănțișoare.

De la aur alb, rose sau galben, de 14 sau 18K, cu diamante sau zirconiu prinse în patru gheruțe sau în stil princess, întreabarea ta cu siguranță va primi un răspuns afirmativ. Va fi o cerere în căsătorie cu adevărat memorabilă! În această perioadă inelele cu diamante beneficiază de un discount de 10%.

Lănțisoarele la baza gătului, suprapunerile de coliere sunt extrem de populare în rândul domnișoarelor, la fel ca și cerceii pe ureche sau cei de ocazii speciale cu pietricele mici, elegante și fine. Consilierii de vânzări de la Bellisima Gold vă vor ajuta să alegeți cele mai bune variante de accesorii pentru persoanele dragi vouă.

Cuplurile care se pregătesc de cea mai frumoasă zi din viața lor pot alege verighete din peste 1000 de modele, pe care le pot personaliza după lățimea dorită, cu piatră sau fără, în două sau chiar trei nuanțe. Bijutierii cu peste 30 de ani de experiență, vă pot realiza inelele visurilor voastre chiar și după o fotografie.

Bellisima Gold, strada Lucian Blaga numărul 4, Timișoara. Bijuterii și accesorii pentru toate gusturile, de cea mai bună calitate!

P

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...