Selectați pagina

VIDEO: Mierea va fi vedetă în Dumbrăvița, în acest sfârșit de săptămână!

VIDEO: Mierea va fi vedetă în Dumbrăvița, în acest sfârșit de săptămână!
Publicitate

În perioada 15-16 februarie, Sala Polivalentă din Dumbrăvița va găzdui în premieră, TÂRGUL APICULTORILOR BĂNĂȚENI DUMBRĂVIȚA – TIMIȘ, ediția cu numărul 1.

În acest sens, miercuri 12 februarie în cadrul Primăriei Dumbrăvița a fost organizată o conferință de presă la care au participat: ing. Ioan Fetea -Președintele Asociației Crescătorilor de Albine din România, Răzvan Coman – Director Complex Apicol, Petre Doda – Președintele Asociației Crescătorilor de Albine Fil. Timiș, Ida Șuța – Vicepreședinta Asociației Crescătorilor de Albine( A.C.A.) Filiala Timiș, împreună cu primarul și viceprimarul  Dumbrăviței – Victor Malac, respectiv Arpad Miklos.

Târgul Apicol din Dumbrăvița se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 20:00, și va aduna laolaltă 30 de expozanți, atât din România cât și din Ungaria și Serbia.

În cadrul Târgului, vizitatorii vor putea cumpăra o gamă largă de produse apicole, dar și utilaje specifice apiculturii.

Organizatorii au menționat faptul că în cadrul acestor tipuri de târguri apicole românești, se urmărește promovarea îndeosebi a producției autohtone, mierea cupajată fiind de evitat.

Complex și pretențios, acest eveniment este organizat sub egida Consiliului Județean Timiș, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița, fiind rezultatul unei unei colaborări strânse și îndelungate între aceste instituții.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...