Selectați pagina

VIDEO: Act de cruzime în Dumbrăvița – Trei pui de pisică aruncați între cioburi, lângă magazinul Lidl

Publicitate

Luni 6 iulie, Poliția Locală din Dumbrăvița împreună cu un echipaj SMURD au intervenit în salvarea a trei pui de pisică, abia născuți, care au fost aruncați efectiv în tomberonul destinat deșeurilor de sticlă, din vecinătatea magazinului Lidl din comună.

O trecătoare care a auzit mieunatul bietelor animale prinse între resturile de sticlă, a sunat la 112 și în scurt timp agenții Poliției Locale Dumbrăvița împreună cu cei de la SMURD au ajuns la fața locului și au reușit să îi scoată afară teferi, dintre resturile tăioase pe cei trei pisoi.

Se poate spune că micile feline s-au născut a doua oară, grație celei care a alertat poliția, o doamnă cu suflet mare din Dumbrăvița care după intervenția de salvare, a dus animalele la un medic veterinar unde au primit îngrijiri, urmând ca în viitor să fie date spre adopție.

Conform legii 205/2004, persoanele care își abandonează animalele pe domeniul public riscă o amendă de la 1000 – 3000 lei, iar  rănirea sau schingiuirea animalelor constiuie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...