Selectați pagina

VIDEO: Cosmin Stan a sunat adunarea la CSC Dumbrăvița – Cum arată lotul mult întinerit!

Publicitate

Echipa de fotbal CSC Dumbrăvița s-a reunit luni seara, după o lungă pauză competițională, având în vedere că ultimul meci oficial din Liga 3 Seria 8 s-a jucat pe data de 30 aprilie! Dacă jucătorii s-au odihnit în liniște, nu același lucru îl putem spune și despre conducere. Radu Suciu, directorul clubului, împreună cu Florin Macavei, managerul secției, au făcut eforturi deosebite ca antrenorul Cosmin Stan să beneficieze de un lot cât mai competitiv pentru următorul sezon. Din păcate, mai multor jucători cu experiență le-au expirat înțelegerile, astfel că din lotul de primăvară au rămas doar patru sub contract. Este vorba de Radu Motreanu, Costel Zurbagiu, David Bogdan și de Andrei Mura, ultimul fiind însă ademenit de Dan Alexa pentru a se alătura echipei CSM Reșița.

La primul antrenament din această vară s-au prezentat 17 jucători. Este vorba de portarii Cătălin Trifon, Alex-Daniel Ciui și Arpad Miklos, si de jucătorii de câmp Radu Motreanu, David Berivoescu, Mirjan Marici, Sebastian Bura-Roț, Adrian Bain, Alexandru Benea, Costel Zurbagiu, Dumitru Schinteie, Florin Dobie, Alexandru Tisronar, Răzvan Ghinescu, Alexandru-Jiva Martinov, David Bogdan și Dragan Paulevici.
Desigur, antrenorul Cosmin Stan are mai mulți fotbaliști în probe, printre care și doi tineri sosiți din Statele Unite ale Americii, însă, deocamdată, nu s-a luat nicio decizie în privința lor, la fel cum nu se știe încă dacă tânărul Alex Pițuc va fi păstrat în lot.

Staff-ul alb-verzilor a stabilit deja primele amicale, astfel că sâmbătă (24. 07.) de la ora 11 vor evolua pe terenul celor de la CS Unirea Tomnatic, miercuri (28. 07.) de la 18 primesc vizita echipei CSC Peciu Nou, iar în ultima sâmbătă din luna iulie (31. 07) vor evolua pe stadionul Gheorghe Biaș din Sânnicolau Mare, împotriva echipei CS Unirea.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...