Selectați pagina

VIDEO: Cupa României, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița – Federația Română de Tenis de Masă a stabilit favoriții

Publicitate

Astăzi, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița, au început meciurile contând pentru Cupa României – Tineret și Seniori, în organizarea Federației Române de Tenis de Masă. În prima zi se desfășoară partidele de tineret cu grupe de calificare pentru băieți și fete, urmând să treacă la tabloul eliminatoriu. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 20.
Conform frtmromania.ro, din cauza numărului redus de jucători înscriși la băieți nu exista favoriți, astfel că toți jucătorii vor evolua în grupe, în schimb la fete au fost desemnate patru jucătoare pentru tabloul principal: Andreea Dragoman, Ana Cristina Barbu, Elena Zaharia și Tania Plăian. La această categorie din partea cluburilor din Dumbrăvița vor concura frații Moldovan, Daniel și Dora.

În cazul Cupei României la seniori, programul de mâine va fi asemănător, iar Federația Române de Tenis de Masă a stabilit câte patru favoriți pentru categoriile de feminin și masculin: Bernadette Cynthia Szőcs, Andreea Dragoman, Ana Cristina Barbu și Elena Zaharia, respectiv Alexandru Manole, Alin Spelbuș, Paul Mladin, Cristian Chiriță. Dumbrăvița va fi reprezentată de Andreea Valentina Zanfir, Mihaela Roxana Ilie, Andreea Ghirocean, Dora Moldovan și de Gheorghe Durdun, George Mirea, Bogdan Roman, Daniel Moldovan, Deian Sorescu.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...