Selectați pagina

Ziua Thailandei, eveniment marcat de prin două acțiuni programate în Timișoara

Ziua Thailandei, eveniment marcat de prin două acțiuni programate în Timișoara
Publicitate

Ziua Națională a Regatului Thailandei, eveniment marcat de Autoritatea pentru Turism a Thailandei prin două acțiuni programate în Timișoara, o întâlnire cu agenții de turism din oraș și o acțiune filantropică – prin împărțire de daruri copiilor internați în secția oncohematologie pediatrică a Spitalului Clinic de Urgență „Louis Țurcanu”.

În 2020, Ziua Regatului Thailandei (5 decembrie) a fost marcată prin oferirea unui prânz tradițional thailandez personalului din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Anul acesta, Bogdan Gligor – reprezentant al Tourism Authority of Thailand Prague office la București – a făcut o vizită la Timișoara pe 13 decembrie 2021, pentru a se întâlni cu agenții locali de turism. Tema principală a întrevederii a fost redeschiderea Thailandei pentru turiștii din întreaga lume și detalierea condițiilor actuale de călătorie.

Reprezentantul Autorității pentru Turism a Thailandei a vizitat și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, pentru a le oferi daruri de Sărbători copiilor internați în secția oncohematologie pediatrică.
„Alături de vorbele și gândurile bune, vrem să aducem zâmbete pe buze și, poate, să schițăm împreună povești din Țara Surâsului” – au declarat reprezentanții Autorității pentru Turism a Thailandei.

dumbravitatv.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...