Selectați pagina

VIDEO: DESCINDERE pe un șantier în lucru! Ce a declarat viceprimarul Sergiu Grui și architecta șefă Roxana Cârjan

Publicitate

Reprezentanții Primăriei comunei Dumbrăvița au descins deja la al patrulea șantier ilegal, în doar două săptămâni. Așadar, joi după amiază, viceprimarul Sergiu-Dorin Grui și reprezentanți ai Biroului de Urbanism, în frunte cu architecta șefă Roxana Cârjan, îmrepună cu Claudiu Sperlea, inspector superior din cadrul Poliției Locală Dumbrăvița, au verificat o construcție fără autorizație pe strada Delfinului din Zona Cora, în imediata apropiere de Municipiul Timișoara.

Din primele cercetări reiese că un timișorean a crezut că în loc să-și amenajeze un loc de joacă pentru copii pe un spațiu verde – așa cum prevedea autorizația, el poate extinde locuința nestingherit, dincolo de limita unității administrativ-teritoriale cu o piscină, apoi și-a mai zidit și un gard fără autorizație, mai mult și-a aruncat gunoaiele în canalul de desecare administrat de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF). Pe lângă amendă s-a dispus și oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate, precum și notificarea tuturor instituțiilor abilitate.

„Avem peste 700 șantiere pe raza localității și nu dispunem de suficiente resurse umane pentru a le verifica periodic. De aceea fac apel la locuitorii comunei pentru a ne sesiza de fiecare dată când observă nereguli în construcții” – a precizat primarul Horia Grigore Bugarin, pe o rețea socială.

Publicitate

Despre autor

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...