VIDEO: Dumbrăvița în scădere de formă, Bălu acuză probleme interne – ACS Poli Timișoara s-a impus pe arena Ștefan Dobay
Posted by laszlo on 26th October 2020

CSC Dumbrăvița a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu. După succesul celor de la Șoimii Lipova, vinerea trecută și fosta prim-divizionară ACS Poli Timișoara a plecat cu cele 3 puncte de pe arena Ștefan Dobay.

Meciul contând pentru etapa a VII-a din Liga 3, Seria 8 a avut puține ocazii de poartă. La sfârșitul primei reprize dumbrăvițeanul Rus a scos însă un penalty, dar surprinzător, Drăghici a șutat indolent pe lângă poartă, astfel scorul reprizei a rămas neschimbat, 0:0.

Ocaziile mari au venit greu și după pauză, dar în minutul 59 a fost rândul lui Mitre să obțină o lovitură de pedeapsă. Matiș n-a mai greșit, astfel că trupa lui Silviu Bălace a deschis scorul pe arena Ștefan Dobay. Gazdele s-au trezit abia la finalul jocului, au ratat mai multe ocazii clare de gol, alb-violeții rămași în 10 oameni s-au apărat eroic și au plecat cu cele 3 puncte.

CSC Dumbrăvița: Miklos – Moraru, Telescu, David, Podină – Zurbagiu, Făgărășanu – Rus, Coroiu, Udrea – Octavian Drăghici. A mai jucat: Mura. Ștefan. Pe bancă: Smaranda – Soare, Andrei, Ferţu, Piţuc.

ACS Poli Timişoara: Toma – D. Bălace, Bilia, Plută, Rosenblum – Sporin, Hecsko – Dincă, Salhi, Peter – Matiș .

Au arbitrat: Alin Constantin Olaru (Râmnicu Vâlcea) – Daniel Popa (Aiud) şi Sebastian Pantea (Arad). Observator de arbitri: Ioan Mureşan, delegat de joc Florian Mierea (ambii din Timişoara).