Selectați pagina

VIDEO: În ce stadiu se află construcția noii școli din Dumbrăvița | Când încep lucrările la acoperiș? | Declarații Sergiu Grui

Publicitate

Din cauza pandemiei și a problemelor cu materialele de construcție, clădirea noii școli va avea întârzieri semnificative, având în vedere că proiectul „Creșterea gradului de participare la învățământul obligatoriu și menținerea gradului de abandon școlar la o valoare minimă în localitatea Dumbrăvița” trebuia finalizat până la 31. 08. 2021.

Inițial, valoare totală nu depășea 8,2 milioane de lei, din care 7,6 veneau prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, dar lucrările au fost de mai multe ori „refinanțate” din bugetul local, pentru că mai multe cheltuieli nu au fost prevăzute în plan. Școala de pe strada Codrului va avea 2 etaje, 8 săli de clasă, 2 laboratoare, bibliotecă, sală de mese, bazin de înot și va putea găzdui 200 de elevi.

Viceprimarul Sergiu-Dorin Grui, împreună cu inspectorul de specialitate din cadrul Primăriei Dumbrăvița, Ladislau Gal, au verificat stadiul lucrărilor finalizate în proporție de 50%.

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...