Selectați pagina

VIDEO: Kinetoterapeuții LIFE CONCEPT CLINIC Dumbrăvița sunt extrem de solicitați din cauza efectelor pandemiei

Publicitate

Restricțiile cauzate de pandemie au afectat populația la nivel mental, dar și fizic, astfel că majoritatea bănățenilor au neglijat afecțiunile existente sau au dezvoltat altele noi. După relaxarea măsurilor restrictive, pe fondul vaccinărilor masive din Dumbrăvița, specialiștii Life Concept Clinic sunt copleșiți de cazuri grave sau mai ușoare, nou apărute, atât din partea adulților, cât și a copiilor.

Alexandra Nica, administratoarea clinicii, a făcut sport de performață o vreme îndelungată, astfel că știe exact ce să recomande de data această din postura de kinetoterapeut. De altfel, la Life Concept Clinic Dumbrăvița se fac și ședințe de masaj terapeutic, fizioterapie sau drenaj limfatic.

În cazul celor mici situația nu este mult mai bună, din contră. Mulți copii ajung la kinetoterapeut cu afecțiuni ale coloanei vertebrale, cu scolioze, deficit motor și muscular.

Aparatura folosită la clinica din Dumbrăvița este ultramodernă, dar Alexandra Nica spune că mersul la terapeut nu trebuie privit ca un lux inaccesibil! Pe lângă dureri de spate, de umeri, gât și cap, pacienții vin cu scolioză, spondiloză sau cifoză. La Life Concept Clinic se tratează leziuni musculare, ale tendoanelor, ale ligamentelor și alte leziuni cauzate de activități sportive, dar și cazuri mult mai grave, neurologice, precum atacul cerebral, scleroză multiplă sau boala Parkinson.

Life Concept Clinic se află pe strada Luceafărul nr. 39, SAD 2. Telefon 0771020870, office@lifeconceptclinic.ro, https://www.facebook.com/lifeconceptclinic/.


Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...