Selectați pagina

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc de MARELE PREMIU AL MUN. TIMISOARA 2021

Automobiliștii din Dumbrăvița se pregătesc de MARELE PREMIU AL MUN. TIMISOARA 2021
Publicitate

Duminică, 25 iulie, în municipiul Timișoara va avea loc etapa a III-a din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2021 – ediția XXII, sub denumirea “MARELE PREMIU AL MUN. TIMISOARA 2021”, un concurs de tradiție în peisajul sportului auto național, unde vor participa și sportivii legitimați la Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița.

„Vorbim de o competiție de marca, definitorie pentru imaginea în sportul automobilistic a municipiului Timișoara și județului Timiș, care a avut prima ediție în anul 2014, continuată în 2015, în aceeași locație, și pe care dorim să o menținem în peisajul automobilistic național și timișean și care sa dovedească încă odată că Timișoara este un fief al sportului automobilistic și de karting național. Festivitatea de premiere se va oficia stil formula 1, imediat după terminarea concursului. Ambițiile și adrenalina cresc la maxim, ținând cont ca este primul concurs desfășurat în centrul civic al orașului după 6 ani de pauză, ceea ce anunță o prezență de marcă și spectacol sportiv de excepție” – a declarat organizatorul competiției, Dipl. Ing. Ladislau Giurisici, președintele Asociației Auto Club Rally Timiș.

Concursul din centrul orașului va începe la ora 10, iar circulația va fi închisa în parcarea din Piața Iancu Huniade și perimetrul format de P-ța Iancu Huniade-Bd.I.C.Brătianu până la intersecția cu str. Michelangelo-str. 20 Decembrie 1989 până la intersecția cu str. Lenau (înainte de intrarea în parcarea de pe str. Lenau, care va fi deschisa, cu accesul nerestricționat) în data de 25.07.2021, în intervalul de timp orar 8-18.

Detalii legate de aceste acțiuni la telefon 0723512927, zilnic intre orele 9-16.

Publicitate

Despre autor

Mâncăm cu poftă la

Vă recomandăm

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...