Selectați pagina

COVID-19: Măști de protecție gratuite pentru familiile dumbrăvițene defavorizate

COVID-19: Măști de protecție gratuite pentru familiile dumbrăvițene defavorizate
Publicitate

Începând cu 21 septembrie, beneficiarii de măști de protecție, potrivit art.1 din OUG nr. 78/2020, cu domiciulul în Dumbrăvița, pot ridica de la primărie, Compartiment Asistență Socială, în intervalul 08,00 – 14,00, măștile de protecție, acordate beneficiarilor prevăzuți de OUG nr. 78/2020, după cum urmează:

a) persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare și persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

b) pensionarii ale căror drepturi sunt de până la nivelul indemnizației sociale minime – 800 lei;

c) persoanele încadrate în grad de handicap grav și accentuat, care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale prevăzute de art. 42 și 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Pensionarii din comună, beneficiari de indemnizația socială minimă (800 lei) vor prezenta copia cărții de identitate și a cuponului de pensie.

Persoanele cu handicap din Dumbrăvița, beneficiari conform art. 1 din OUG 78/2020, trebuie să prezinte la ridicarea măștilor copia cărții de identitate și copia certificatului de încadrare în grad de handicap – grad grav ori accentuat.

Sursă foto: rfi.ro; zf.ro

Publicitate

Despre autor

Categorii

Videoclipuri recente

Se incarca...